​Nordic Erhvervsrengøring

​Om os​

Nordic Erhvervsrengøring er en danskejet virksomhed som tilbyder professionel erhvervsrengøring. Vi sikre en fleksibel og grundig rengøring af høj kvalitet, der altid er tilpasset vore kunders behov og krav. Vores kundegruppe spænder fra små til mellemstore - store virksomheder, institutioner, butikker samt det offentlige.

Vi vægter kommunikation med vore kunder meget højt, og mener at en god kommunikation mellem os og vore kunder er en vigtig parameter for, at levere en optimal ydelse yde samt en god service, derfor har vi en meget tæt kontakt med vore kunder.

Loyalitet og engagement
Vore medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor branchen og har kompetencen til at varetage og udføre forskellige opgaver.

For os handler rengøring om mere end ” at gøre rent”. Det handler om at opnå synlige resultater samt om de mennesker, der står bag – hos vores kunder og hos os.
Derfor møder du professionelle mennesker, der konstant dygtiggør sig gennem nye metoder og materialer for at optimere vores arbejdsprocesser.​

Et engageret team
Hos Nordic Erhvervsrengøring har du et stærkt team af kompetencer til rådighed. Vi har en fælles entusiasme, nysgerrighed og kvalitetssans, som sikre Jeres virksomhed et rent og godt indeklima, der giver Jer mere overskud i hverdagen.​

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Vores erfarne team af rengøringspersonale vil sikre, at din arbejdsplads er ren, hygiejnisk og klar til brug, så du kan fokusere på din virksomhed.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordic Erhvervsrengøring

Kildegårdsvej 8 C, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 32227066

Kontaktoplysninger

Telefon: 39 48 01 25

E-mail: info@nordic-erhvervsrengoering.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30

Lørdag og søndag: lukket